.....LIHAT.....DILIHAT.....

My photo
Aku melihat perjalanan hidup ini sebagai sebuah kisah yang panjang tentang pembaikan diri untuk menjadi bekalan berbaloi apabila sudah tiada di'sini'...!

Friday, January 1, 2010

WEH Ahmad....jangan mendabik dada KAWAN!

Maafkan jer lah DIA,jika benar DIA melakukan kesilapan!Bantu DIA untuk betulkan kesilapan DIA.Jangan biarkan DIA terus melakukan kesilapan.Pertama kali memanglah kesilapan tetapi seterusnya sudah jadi kesalahan.Oleh itu sekali lagi diingatkan bantu DIA untuk tidak melakukan kesalahan. Aku tahu engkau sekarang berada di pihak yang benar..Jangan mendabik dada sangat..Sekarang ni memanglah engkau yang betul tetapi di kemudiaan hari mungkin engkau pula yang buat silap dan mengharap kemaafan DIA.

TUHAN akan sentiasa menguji kita.Kita akan sentiasa diuji untuk berada dalam situasi 50-50.Hari ini hari kita berada di pihak yang benar..ermm esok kita pulak yang berada dipihak yang salah..Suatu hari nanti engkau pasti akan tergelincir juga sekali-sekala dan pada masa itulah engkau perlukan DIA untuk bangun.Bantulah DIA,tunjukkan kepada DIA yang jiwa engkau besar..

Berdoalah banyak2 yek...TETAPI kalau dia tak menghargai ENGKAU maka tak xdapatlah aku menolongnya hehehee...

SEMOGA ENGKAU DAN DIA BERBAHAGIA DUNIA DAN AKHIRAT!!!

No comments:

Post a Comment